Bemutatkozás

__________________________________________

A Rácz Ügyvédi Irodát 2006. évben alapította dr. Rácz G. Gábor ügyvéd, az 1997-től 2006-ig a Solt és Társai Ügyvédi Irodában töltött ügyvédi tagsági jogviszonyának megszűnését, illetve ügyvédi kiválását követően. Az Iroda önálló entitásként való megalapításának célja, hogy a korábban megszerzett általános szakmai tapasztalatokat az új ügyvédi iroda ügyfélkörének speciális igényei szerint lehessen a leghatékonyabban felhasználni. Az Iroda munkatársai tehát nagy tapasztalatú, ugyanakkor fiatal és dinamikus jogászok, akik feladataikhoz szükséges megfelelő arányérzékkel és kiváló kvalitással teljesítik megbízásaikat.

Filozófia

__________________________________________

Az Iroda filozófiája nemcsak a jogi problémák ügyfélközpontú megközelítése, hanem ezen keresztül az ügyfél számára optimális jogi megoldás kiválasztása. Kollégáink az ügyek áttanulmányozását követően mindig készek a leghatékonyabb jogtechnikát alkalmazni, tanácsaikkal nemcsak lehetővé teszik az ügyek átláthatóságát és kezelhetőségét, de különösen a gyors és rentábilis problémakezelést tekintik elsődleges céljaiknak.

Irodánk egyik markáns alapelve, hogy minden ügyfelünk iránt a lehető legnagyobb figyelemmel legyünk, függetlenül az ügy súlyától, jellegétől, vagy megbízóink helyzetétől. Így alakulhatott ki Irodánkról ügyfeleinknek az a benyomása, hogy komplex és minőségi szolgáltatást kapnak, versenyképes áron, átlag feletti figyelem és folyamatos rendelkezésre állás mellett.

Ügyfeleink

__________________________________________

Ügyfélkörünk az ügyek típusai szerint oszlik meg, dominánsan azonban az általános cégügyek ellátása érdekében hazai és külföldi gazdálkodó szervezetek, vállalatok adnak eseti vagy állandó megbízást, magánszemély ügyfeleink pedig elsősorban szerződések készítése és polgári vagy büntető peres képviselet ellátása miatt, vagy egyszerű jogi tanácsadás okán keresnek fel bennünket. A Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalására tekintettel ügyfeleinkről sajnos nem áll módunkban referenciaanyagot adni, de amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse munkatársainkat az Elérhetőségek menüpontban megjelöltek szerint és valamennyi kérdésére választ adunk.